Derneğimiz tarafından düzenlenen geleneksel futbol turnuvası, 23 Mayıs 2025 tarihinde oynanan ve büyük bir heyecana sahne olan final karşılaşmasıyla sona erdi. Finalde 2015 dönemi ile karşı karşıya gelen 2019 dönemi, çekişmeli geçen mücadeleyi 4-3’lük skorla kazanarak turnuvanın şampiyonu oldu.
Sıtkı Usta sponsorluğunda düzenlenen final maçının ardından, 2019 dönemine şampiyonluk kupası Sayıştay Başkanı Sayın Metin YENER tarafından takdim edilirken, finalist takım olan 15 dönemine madalyaları Sayıştay Başkan Yardımcısı Sayın Orhan YAŞA tarafından verildi.
Turnuvada bireysel başarı gösteren oyuncular da ödüllerine kavuştu. Gol krallığına ulaşan Anıl ARMUTLU, ödülünü Sayıştay Başkan Yardımcısı Sayın Ahmet TEZCAN’ın elinden aldı. Turnuvanın en iyi kalecisi seçilen Ozan YILMAZ’a ödülü Sayıştay Daire Başkanı Sayın İdris BULUT tarafından takdim edildi. Turnuvaya kattığı değerle öne çıkan Ahmet AKYÜZ, Turnuva Özel Ödülü’ne layık görülürken, ödülünü Ahmet AKYÜZ’ü temsilen Celaleddin EKİNCİ, Sayıştay Bölüm Başkanı Sayın Doç. Dr. Hacı Ömer KÖSE’den aldı. En İyi Genç Oyuncu seçilen Ahmet Can TOPRAK ise ödülünü Sayıştay Bölüm Başkanı Sayın Arif ZENCİRCİ’nin elinden aldı.
SAYDER Yönetim Kurulu Başkanı Dr. İsmail Cengiz EREK turnuva boyunca sergilenen centilmence mücadelelerin meslektaşlarımız arasındaki dayanışmayı ve birlik ruhunu bir kez daha pekiştirdiğini ifade ederek turnuvaya katılan takımlara ve müsabakaları heyecanla takip eden değerli mensuplarımıza teşekkürlerini sunmuştur.
Gelecek yıllarda da bu tür organizasyonlarla bir araya gelerek hem mesleki dayanışmamızı sürdürmeyi hem de birlikte daha nice güzel anılar biriktirmeyi temenni ediyoruz. Turnuvaya katılan tüm takımlara, destek veren üyelerimize ve emeği geçen herkese içten teşekkürlerimizi sunarız.
























